D O B R O D O Š L I !

 

Imamo novo leglo! Za vise informacije, posetite sekciju Na prodaju.

Ukoliko ste zainteresovani - slobodno nam pošaljite mail!

Pogledajte i "Naš podmladak"

 

Prilog RTV1 o našoj odgajivačnici emitovan 11.07.2010!
 

Zahvaljujemo se porodici Banyai iz Madjarske na divnom domu koji je pruzen nasoj Oreo Number one of Alexandar!

https://www.youtube.com/watch?v=FV7SFzO_zKg&feature=youtu.be

 

Vito Number one of Alexandar, daleko poznatiji kao MAVERICK, napravio je sjajne izlozbene rezultate. Ponosni vlasnici su clanovi porodice Bozicevic iz Zagreba.

Mladi sampion Hrvatske
Zreli sampion Hrvatske
Zreli sampion Srbije
Zreli sampion BiH
Otvoren grand sampionat Hrvatske
Otvoren internacionalni sampionat
Mladi prvak kluba 2014.
2xJBOB 6xBOB 3xBOGII 4XBOS
 5cacib, 2r.cacib, 16cac

 

50.-ta CACIB Međunarodna izložba pasa u Beogradu - potomci iz odgajivačnice Number One of Alexandar postižu sjajne rezultate!

Harmony Number One of Alexandar - Odlična, JCAC, BOB !
Penny Number One of Alexandar - Odličan, Prvak razreda mladih!

 

"NUMBER ONE" POKLON PAKET!  

 

Moje druženje sa psima počelo je još pre 25 godina. To iskustvo mi je više puta pokazalo da svaka rasa pruža nešto neponovljivo i da svaka može da ponudi bezrezervnu privrženost.
Ipak, 2007.-me godine smo kupili našeg prvog "Bostonca" i... bila je to ljubav na prvi pogled!
Ova rasa je veoma nežna i umiljata, ne preterano temperamentna. Više od svega joj je važan kontakt sa ljudima.

Boston terijer je pas koji zna da bude i srećan, i tužan, ali i uvređen - to je samo dokaz više da je u pitanju rasa koja zahteva mnogo ljubavi, pažnje i igre. Verujte, vratiće Vam višestruko!

Veliki sam protivnik konstantnog držanja pasa u boksevima. Na taj način im se nikako ne može pružiti kvalitetan život.  Našim psima boksevi služe kao spavaonice (koje su pod 24h video nadzorom) i kao mesto u kom borave kad su vremenske prilike loše, isključivo zbog njihovog zdravlja. Video nadzor nam pruža mogućnost da uvek imamo uvid u njihovo zdravlje i raspoloženje. Naše ženke se pred štenjenje uvode u kuću, te u njoj zajedno sa štencima ostaju dok novi članovi ne prevaziđu sve krizne periode. Tokom dana, naši psi veći deo vremena provode u dvorištu igrajući se međusobno, ali razvijajući odnos  i sa nama ljudima, kako sa odraslima tako i sa decom. U dnu dvorišta nalazi se jezero, zahvaljujući kom smo se uverili da Bostonci obožavaju kupanje, tako da u letnjem periodu svakodnevno koriste njegove blagodeti i uživaju u igri sa vodom.


Takođe sam veoma jasan i glasan u borbi protiv držanja pasa isključivo radi novca- profita, što je veoma čest slučaj kod mnogih odgajivača kod kojih psi mesecima, godinama ne izlaze iz svojih bokseva - kaveza!

Odgoj pasa je trenutno moja najveća preokupacija i tome se potpuno predajem. Stoga, putem ovog sajta želim da promovišem zdrav, posvećen i, po ličnom ubeđenju, pravi odgoj ovih malih lepotana.

S poštovanjem,
Aleksandar Lipai

Odgajivačnica Number One Of Alexandar

FCI 4847

 
Click to enlarge
Click to enlarge
 

Boston terijer odgajivacnica FCI 4847

Zrenjanin, Srbija